Novi Sad
18.09.2015.
11:49 > 12:33
Stanovnici Veterničke rampe uskoro će biti priključeni na kanalizaciju, s obzirom na to da je dobije upotrebna dozvola za radove.
  • Igor

    31.07.2018 09:20
    SREMAC - LEGALIZACIJA
    Poštovani g-dine SREMAC, lepo je od Vas da postavljate ovako bitno pitanje LEGALIZACIJE objekata na Veterničkoj rampi. Samo zaboravljate da smo MI koji tamo živimo mahom svi podneli zahteve i dostavili svu dokumentaciju za legalizaciju tj. ozakonjenje naših objekata ali nažalost zbog ne ažurnosti gradskih "stručnih" službi ova procedura još uvek nije okončana pa Vam se ovim putem MI NE LEGALNI izvinjavamo što Vam smetaju naše molbe da se napokon i ovaj deo grada uvede u 21, vek. Infrastruktura (srtruja i voda) koja ovde postoji je izgrađena NAŠIM novcem, a ne novcem grada Novog Sada. Tako da bi bilo lepo da pre ostavljanja komentara barem malo prostudirate situaciju o koju komentarišete.
  • 18.09.2015 19:07
    Upravo to i ja htedoh da pitam. Sagradis cardak ni na nebu ni na zemlji i onda: Nemamo kanalizaciju, nemamo asfalt, pritisak za vodu nam je slab, nemamo ovo, nemamo ono. A kuca od 300 kvadrata.
  • Pop

    18.09.2015 16:46
    Mahom jesu.
  • Сремац

    18.09.2015 13:01
    ЛЕГАЛИЗАЦИЈА
    Да ли су становници Ветерничке рампе извршили легализацију својих нелегалних објеката ? Не инсистирам на самодоприносу,али бар комунално уређење да се плати овог граду,јер је некад то било нормално.Данас је нормално да се све ради нелегално.Својевремено су неки радници ЈКП Водовод и канализација,баш на тој Ветерничкој рампи узели лепе паре и ником ништа.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna